TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Prin accesarea acestui website, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles si acceptat urmatorii termeni si conditiile de utilizare.

IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORESTE SA ACCEPTE PREZENTII TERMENI SI CONDITII, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ACESTORA, TREBUIE SA INCETEZE SA MAI FOLOSEASCA SITEUL.

Acest website apartine SC ALEX TRANS SRL, cu sediul social in Buzau, Tintesti, Pogonele, Str Principala 366, RO 11698570, J10/140/1999, tel: +40 740 210 961 , email: alextransbz@gmail.com

In lipsa unor precizari specifice pentru un continut anume (imagine, text sau alt continut media), toate drepturile asupra continutului afisat pe acest site apartine SC ALEX TRANS SRL si este interzisa reproducerea, preluarea, distribuirea sau utilizarea oricarei informatii sau material fara acordul prealabil, in scris, din partea SC ALEX TRANS SRL.

Toate drepturile de utilizare asupra informatiilor si materialelor disponibile apartin SC ALEX TRANS SRL.

Utilizatorul acestui site este pe deplin raspunzator de respectarea tuturor legilor si actelor legislative/normative in vigoare, si se obliga sa nu utilizeze niciun fel de sistem/aplicatie sau procedura care ar afecta functionarea normala a site-ului nostru, sau de a obtine informatii la care nu are access in mod normal.

1. Descrierea Serviciului

Site-ul prezinta informatii despre activitatile principale ale companiei si anume, transporturi agabaritice/de marfa generala, insotire transport agabaritic national si international.

2. Acces si inregistrare

Pentru a putea beneficia de serviciu, abonatul are nevoie de un calculator personal, o conexiune stabila la Internet si de un browser web instalat in calculator prin intermediul careia va fi accesata adresa de web www.alextransbuzau.ro 

3. Obligatiile SC ALEX TRANS SRL

SC ALEX TRANS SRL nu isi asuma raspunderea pentru nicio pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul SC ALEX TRANS SRL al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. SC ALEX TRANS SRL si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:

  • serviciul va fi neintrerupt sau fara erori;
  • eventualele defecte vor fi corectate;

Serviciul este disponibil 24h/zi, exceptand perioadele in care se efectueaza lucrari de mentenanta sau de reparatii. Accesarea serviciului poate fi limitata in intervalul orar de utilizare intensa datorita limitarii procesarii datelor de catre sistemele informatice.

4. Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de a nu fi de acord cu acesti termeni si conditii, caz in care sunt obligati sa inceteze utilizarea acestui website;
  • Dreptul de a fi informat asupra datelor sale detinute de catre acest website;
  • Dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor, daca ele sunt eronate. Datele care vor trebui pastrate din cauza legislatiei in vigoare nu vor putea fi sterse;
  • Dreptul de te opune anumitor prelucrari (comunicare comerciala, newsletter) sau de retragere a consimtamantului pentru anumite prelucrari.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii pot contacta SC ALEX TRANS SRL la alextransbuzau@gmail.com

DREPT APLICABIL SI INSTANTA COMPETENTA

Se va incerca rezolvarea oricarei dispute in legatura cu utilizarea platformei on-line si/sau a aplicatiei si/sau contractul mai intai pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi definitiv solutionata de instanta romana competenta.

Consumatorii nu pot renunta la drepturile lor conferite de lege. Orice clauze contractuale care inlatura sau limiteaza drepturile conferite de lege consumatorilor nu vor produce efecte cu privire la acestia.

Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sau autoritatilor in cazul in care considera ca trebuie sa isi apere oricare din drepturile garantate de legislatia in vigoare sau de noul regulament GDPR.

Toate disputele, medierile vor fi guvernate de legea romana.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii serviciului cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin curier, posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.
Datele furnizate pentru utilizarea serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre abonati si SC ALEX TRANS SRL, nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.
Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.

Prin inregistrare, abonatilor le revine obligatia de a furniza in mod corect si complet datele solicitate.
In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentrru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii SC ALEX TRANS SRL beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata SC ALEX TRANS SRL la sediul sau adresa de mail mentionata la rubrica de contact.

6. Excluderi

SC ALEX TRANS SRL nu isi asuma nicio responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi sau alte sisteme care afecteaza utilizatorul in orice fel.

SC ALEX TRANS SRL nu isi asuma respnsabilitati contractuale pentru informatiile disponibile pe site si, desi face tot posibilul pentru respectarea exactitatii informatiilor prezentate, nu isi asuma nicio obligatie in cazul in care informatiile nu sunt corecte.

Utilizatorul intelege faptul ca furnizarea serviciilor poate fi modificata/incetata si intelege ca Prestatorul nu este raspunzator pentru aceasta.

SC ALEX TRANS SRL nu isi asuma raspunderea pentru intreruperi ale functionarii siteului

Conditii generale

Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezentele Termene si Conditii.